GEEF HET BOS EEN BOOST!
KIES VOOR DIGITAAL
EN BOUW MEE AAN
HET TWEEDE AEG BOS

Jaarlijks drukken fabrikanten honderdduizenden catalogi. Dat betekent veel papier (en veel bomen), veel inkt, veel bestelwagens die de catalogi moeten vervoeren … en dat heeft een impact op het milieu. Daarom heeft AEG een digitale cataloog gecreëerd. Nog handiger dan papier en veel beter voor het milieu: snelle navigatie, zoekfunctie, automatische updates … U kunt hem bovendien downloaden op uw smartphone of tablet – zo hebt u de cataloog altijd bij de hand, ook als u offline bent.

Kiest u ook voor onze digitale cataloog?
Als veel mensen voor digitaal kiezen, creëren we samen een bos. Want voor elke 5 catalogen die we minder hoeven te drukken, schenkt AEG een boom aan een bosproject van Natuurpunt.
Vorig jaar konden we zo 1.000 bomen sponsoren in het Waverbos in Sint-Katelijne-Waver. Dit jaar wordt het een bos in natuurgebied Berendries in Halle, vlakbij het befaamde Hallerbos.

AEG, PARTNER VAN NATUURPUNT

Met de donaties van AEG koopt Natuurpunt grond en bosgoed voor het project ‘Bos voor Iedereen’. Daarmee plant de natuurvereniging extra bomen aan in Vlaanderen. Vanaf november 2019 krijgt het natuurgebied Berendries in Halle er een perceel bos van ongeveer 4.000m² bij, dankzij AEG en úw digitale keuze. Ook het beheer nadien neemt Natuurpunt voor haar rekening.

Op 25 november 2018 plantten enthousiaste medewerkers van AEG en vrijwilligers van Natuurpunt 1000 bomen aan in het Waverbos.
Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen.

Deze partners kleuren met elke digitale catalogus een stukje AEG-bos bij:


JA,  ik wil de digitale cataloog in mijn mailbox ontvangen

Ik ben van plan een set inbouwtoestellen
bij een keukenspecialist te kopen


Ik ben van plan één of meerdere inbouwtoestellen
bij een elektrohandelaar te kopen

Nederlands Frans

Ik wil in de toekomst nog meer informatie ontvangen over de producten en diensten van AEG via e-mail.


Ik accepteer het privacybeleid van AEG. Lees meer over onze privacy policy.*

* Dit veld is verplicht in te vullen

Lees meer over onze algemene voorwaarden en privacybeleid.