GEEF HET BOS EEN BOOST!
KIES VOOR DIGITAAL
EN BOUW MEE AAN
HET TWEEDE AEG BOS

Drukwerk heeft een grote impact op het milieu. Daarom creëerde AEG een digitale cataloog. Nog handiger dan papier en veel beter voor het milieu: snelle navigatie, zoekfunctie, automatische updates … U kunt hem bovendien downloaden op uw smartphone of tablet – zo hebt u de cataloog altijd bij de hand, ook als u offline bent.

Deze partners kleuren met elke digitale catalogus een stukje AEG-bos bij:

Kiest u ook voor onze digitale cataloog?

Als veel mensen voor digitaal kiezen, creëren we samen een bos. Want voor elke 5 catalogen die we minder hoeven te drukken, schenkt AEG een boom aan een bosproject van Natuurpunt.

Met de donaties van AEG koopt Natuurpunt grond en bosgoed voor het project 'Bos voor iedereen'. Daarmee plant de natuurvereniging extra bomen aan in Vlaanderen. Vanaf november 2019 krijgt het natuurgebied Berendries in Halle er een perceel bos van ongeveer 4.000m2 bij, dankzij AEG en ùw digitale keuze. Ook het beheer nadien neemt Natuurpunt voor haar rekening.

Dank zij onze succesvolle campagne in 2018 konden wij 1000 bomen aanplanten in het Waverbos te Sint-Katelijne-Waver. Kies dus voor digitaal en steun mee het Colour The Trees project in 2019

Colour the trees is een campagne in samenwerking met Natuurpunt
Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen.

Op 25 november 2018 plantten enthousiaste medewerkers van AEG en vrijwilligers van Natuurpunt 1000 bomen aan in het Waverbos.

JA,  ik wil de digitale cataloog in mijn mailbox ontvangen
Nederlands Frans

Ik wil in de toekomst nog meer informatie ontvangen over de producten en diensten van AEG via e-mail.


Ik accepteer het privacybeleid van AEG. Lees meer over onze privacy policy.*

* Dit veld is verplicht in te vullen

Lees meer over onze algemene voorwaarden en privacybeleid.